Mladých ľudí zaujímajú motivácie, vzostupy, prehry a vstávania na životnej ceste .

Na začiatku roka 2013 sa mladí ľudia zo Žilinského kraja stretli s  Andrejom Kiskom na niekoľkohodinovom veľmi zaujímavom diskusnom stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na pozvanie Rady mládeže Žilinského kraja.

Dnes je pán Andrej Kiska slovenským prezidentom.

Na návrh niektorých účastníkov stretnutia, v mene mladých ľudí, ktorých Rada mládeže Žilinského kraja zastupuje, sme pánovi prezidentovi zaslali blahoprajný list s nasledovným textom:

Vážený pán prezident.

V mene mladých ľudí zo Žilinského kraja, ktorých zastupuje Rada mládeže Žilinského kraja Vám
blahoželáme k nástupu do úradu prezidenta Slovenskej republiky.

     Mladí ľudia, s ktorými ste sa stretli v januári 2013 v Žiline, sú veľmi potešení tým, že hodnoty o ktorých ste s nimi hovorili, budete môcť presadzovať ako prezident.

     Veria v to, že sa Vám podarí mnohé veci vyriešiť a vďaka Vašim  prejavom úprimnosti a pravdivosti mnohí obyvatelia našej krajiny sa budú inak pozerať na pravé hodnoty života.

     Rovnako ako Vám, aj nám záleží na tom, aby sa mladí ľudia na Slovensku cítili  dobre a mali chuť tu  žiť a pracovať. Aj preto Rada mládeže Žilinského kraja realizuje projekty a aktivity zamerané na dobrovoľníctvo, participáciu a aktívne občianstvo, či sociálnu inklúziu mladých ľudí so znevýhodnením.

      Pán prezident, bude pre nás cťou v týchto oblastiach, v prípade Vášho záujmu spolupracovať s Vašim tímom pri napĺňaní našej spoločnej vízie, ktorou je dobro pre mladých ľudí našej krajiny.

      So želaním všetkého dobrého za  Predsedníctvo a  Kanceláriu projektového riadenia Rady mládeže Žilinského kraja

 

Originál listu v prílohe.

Diskusné stretnutie nájdete nahraté na týchto linkách:

https://www.youtube.com/watch?v=0bXj0-44R1M

https://www.youtube.com/watch?v=tCo_ASEl8TM

https://www.youtube.com/watch?v=Z5OtBrX1Wz0