Ponuka pre spoločné dielo. Hľadáme žiacke školské rady,  ktoré by sa chceli pridať k hlasovaniu podpory projektu pre Vašu činnosť.

Rada mládeže Žilinského kraja  podala projekt  postavený tak, že financie z neho sa budú môcť použiť na činnosť zapojených žiackych školských rád.

Za projekt je potrebné od 13.9.-3.10.2016 hlasovať  TU: http://bit.ly/2cj4sKr

Prvých 5 projektov z regiónu Stred s najvyšším počtom hlasov dostane finančné prostriedky.  Požadovaná suma je 6 000 eur. Ak sa nám spoločne podarí získať dostatok hlasov, budete ich môcť použiť na Vaše aktivity.

 Čo by bolo vhodne k tomu urobiť:

V škole získať spolužiakov a pracovníkov školy, aby dali svoj hlas projektu: Keď mladí ľudia ľuďmi sú II.  Forma môže byť rôzna.

Napríklad:

a/  na chodbe zriadite miesto s notebookom, kde jeden –dvaja nahodia číslo mobilu spolužiaka a keď mu príde sms, nahodia ho. A projekt má 1 hlas. ( dajú sa získať aj 3 hlasy, tam ale treba spoluprácu s mailom, viac o tom sa dočítate na webe).

b/ dohodnete sa s učiteľom informatiky, ktorý na hodine vyčlení čas na hlasovanie

c/.. iné formy.. kreativite sa medze nekladú.

Ak sa rozhodnete ísť s nami do spoločného získavania financií pre aktivity  Vašej žiackej školskej  rady  prihláste sa čím skôr tu: http://bit.ly/2cc3n4e

Budeme Vás kontaktovať…

Tešíme sa na spoluprácu.

zahlasuj-kopia