Zapoj sa a vyhraj. Súťažiaci zapojený do fotosúťaže  do termínu uzávierky doručí sériu nadväzujúcich 5 – 7 fotografií, ktoré vystihujú cestu alebo vývoj  vlastného  nadania (talentu) mladého človeka – autora fotografií s vlastným príbehom.

Rada mládeže Žilinského kraja v partnerstve s Radou mládeže Trenčianskeho kraja, Radou mládeže Trnavského kraja a Radou mládeže Banskobystrického kraja pozýva mladých ľudí zapojiť sa do netradičnej fotosúťaže v téme: Ako talent zmenil môj život.

Súťaž sa realizuje v 4 krajoch: Žilinskom, Trenčianskom, Trnavskom a Banskobystrickom. V každom kraji samostatne. Do súťaže sa môžu zapojiť mladí ľudia zo 4 krajov vo veku 13 – 30 rokov.

Víťazi v každom  kraji získajú cenu v hodnote 100€. Súťažné práce je potrebné doručiť osobám, ktoré nájdete v podmienkach súťaže.

PODMIENKY SÚŤAŽE A INFORMÁCIE

Príbeh rozvoja talentu_priloha

Termíny:

  • Vyhlásenie súťaže: 1.júna 2016
  • Uzávierka súťaže : 15. augusta 2016
  • Vyhodnotenie súťaže: 2. septembra 2016
  • Zverejnenie víťazných diel: 4. októbra 2016 na Európskej konferencii mládeže EUYC v Košiciach.

Súťaž je súčasťou  projektu SK MLÁDEŽ V SK PRES  a je podporený  z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

rmzk