Mladí ľudia a ich práva – Prevencia – Festako.

Rada mládeže Žilinského kraja pozýva na Konferenciu “ Mladí a ich práva-prevencia-festako“, ktorá sa bude konať 10. decembra 2015 v Žiline.

Miesto konania: Legionárska 1, Žilina  http://www.bankazilina.sk/

Pozvaní sú :

–          mladí ľudia vo veku 15-30 rokov zo Žilinského kraja, ktorí aktívne pôsobia v žiackych školských radách, mestských mládežníckych parlamentoch, obecných radách mládeže,  mládežníckych organizáciách, záujmových neformálnych skupinách,

–           koordinátori/rky žiackych školských rád a mestských mládežníckych parlamentov,

–           zástupcovia  samosprávy

Cieľom predvianočnej konferencie je reflexia a vízia  uplatňovania práv mladých ľudí zameraných na dôstojnosť a participáciu na živote  školy a spoločnosti, ktoré vytvárajú prostredie prevencie pred negatívnymi javmi.

Organizačné informácie:

Vzhľadom na obmedzený počet účastníkov (70 osôb) je potrebne sa prihlásiť  do 4.12.2015 cez tento link: https://goo.gl/MPCTkS

Prihlásení účastníci sa budú môcť zaregistrovať od 9:30 hod.

Predpokladaný záver konferencie bude  medzi  14:00-15:00 hod.

Účasť na konferencii je bezplatná. Účastník  resp. vysielajúca organizácia hradí cestovné náklady.

Rada mládeže Žilinského kraja hradí konferenčné priestory, občerstvenie, materiál.

Zaregistrovaným účastníkom bude doručený podrobný program konferencie, opis cesty na miesto konania zo železničnej a autobusovej stanice.

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte: darina.ciernikova(zavinac)rmzk.sk  0908965002

Pozvánka na konferenciu.

Konferencia je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v rámci dotačného programu Podpora a ochrana ľudských práv a slobôd LP/2015. Partnermi sú Ministerstvo vnútra SR a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR.

na web